AS Roma mist verdediger in treffen met Ajax

AS Roma moet het in het treffen met Ajax in de Europa League doen zonder verdediger Marash Kumbulla. In de interlandperiode is hij namelijk geblesseerd geraakt aan zijn knie en daarom mist hij beide duels. Het is niet precies duidelijk hoe ernstig de blessure van Kumbulla is. Sommige Italiaanse media melden dat hij er vier […]

The post AS Roma mist verdediger in treffen met Ajax appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AS Roma mist verdediger in treffen met Ajax

AS Roma moet het in het treffen met Ajax in de Europa League doen zonder verdediger Marash Kumbulla. In de interlandperiode is hij namelijk geblesseerd geraakt aan zijn knie en daarom mist hij beide duels. Het is niet precies duidelijk hoe ernstig de blessure van Kumbulla is. Sommige Italiaanse media melden dat hij er vier […]

The post AS Roma mist verdediger in treffen met Ajax appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!