‘Ajax stuurt ontslagbrief naar acht contractspelers’

Voetbalclubs zijn verplicht om spelers die een aflopende verbintenis hebben voor 1 april een zogenaamde ‘ontslagbrief’ toe te sturen. Éen van die spelers is eerste doelman Maarten Stekelenburg. Wel zijn de Amsterdammers met hem in gesprek over een nieuw contract. Als er géén ontslagbrief wordt opgestuurd, worden contracten automatisch met één jaar verlengd. “Bij Ajax […]

The post ‘Ajax stuurt ontslagbrief naar acht contractspelers’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax stuurt ontslagbrief naar acht contractspelers’

Voetbalclubs zijn verplicht om spelers die een aflopende verbintenis hebben voor 1 april een zogenaamde ‘ontslagbrief’ toe te sturen. Éen van die spelers is eerste doelman Maarten Stekelenburg. Wel zijn de Amsterdammers met hem in gesprek over een nieuw contract. Als er géén ontslagbrief wordt opgestuurd, worden contracten automatisch met één jaar verlengd. “Bij Ajax […]

The post ‘Ajax stuurt ontslagbrief naar acht contractspelers’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!