Robert Bozenik heeft probleem bij Feyenoord

De Slowaakse spits Robert Bozenik werd enige tijd door Feyenoord binnengehaald voor een transfersom van vier miljoen euro. Maar een succes is het tot op heden nog niet gebleken. Feyenoord-watchter Mikos Gouka noemt het dan ook weggegooid geld. In een analyse in de krant schrijft Gouka: “De stap van Bozeník naar Feyenoord is bepaald nog […]

The post Robert Bozenik heeft probleem bij Feyenoord appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Robert Bozenik heeft probleem bij Feyenoord

De Slowaakse spits Robert Bozenik werd enige tijd door Feyenoord binnengehaald voor een transfersom van vier miljoen euro. Maar een succes is het tot op heden nog niet gebleken. Feyenoord-watchter Mikos Gouka noemt het dan ook weggegooid geld. In een analyse in de krant schrijft Gouka: “De stap van Bozeník naar Feyenoord is bepaald nog […]

The post Robert Bozenik heeft probleem bij Feyenoord appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!