Ajax casht enorm, groot verschil met PSV en de rest

Ajax heeft dit seizoen minstens 45 miljoen euro verdiend voor haar optreden in de Champions en Europa League. Dit heeft Voetbal International berekend. Het verschil met PSV is enorm groot. VI benadrukt dat de Champions League immers véél lucratiever is dan de Europa League. “Het overgrote deel van het prijzengeld speelde de ploeg van Erik […]

The post Ajax casht enorm, groot verschil met PSV en de rest appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ajax casht enorm, groot verschil met PSV en de rest

Ajax heeft dit seizoen minstens 45 miljoen euro verdiend voor haar optreden in de Champions en Europa League. Dit heeft Voetbal International berekend. Het verschil met PSV is enorm groot. VI benadrukt dat de Champions League immers véél lucratiever is dan de Europa League. “Het overgrote deel van het prijzengeld speelde de ploeg van Erik […]

The post Ajax casht enorm, groot verschil met PSV en de rest appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!