‘Matthijs de Ligt maakt transferafspraak met Mino Raiola’

Matthijs de Ligt en zijn zaakwaarnemer zijn naar verluidt tot een akkoord gekomen. De mandekker blijft naar verluidt ook volgend seizoen actief voor Juventus. Juventus maakt een dramatisch seizoen door. De hegemonie in de Italiaanse Serie A zal nagenoeg zeker worden doorbroken door Internazionale, waar de ‘Oude Dame’ zelfs nog aan de bak moet om […]

The post ‘Matthijs de Ligt maakt transferafspraak met Mino Raiola’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Matthijs de Ligt maakt transferafspraak met Mino Raiola’

Matthijs de Ligt en zijn zaakwaarnemer zijn naar verluidt tot een akkoord gekomen. De mandekker blijft naar verluidt ook volgend seizoen actief voor Juventus. Juventus maakt een dramatisch seizoen door. De hegemonie in de Italiaanse Serie A zal nagenoeg zeker worden doorbroken door Internazionale, waar de ‘Oude Dame’ zelfs nog aan de bak moet om […]

The post ‘Matthijs de Ligt maakt transferafspraak met Mino Raiola’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!