OFFICEEL: PSV contracteert Joel Drommel

PSV heeft doelman Joel Drommel definitief overgenomen van FC Twente. Dit hebben beide clubs vandaag bekendgemaakt via hun digitale huis. Hij tekent voor vijf jaar en kost PSV precies 3,5 miljoen euro. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Drommel is vandaag zonder al te veel toeters en bellen gepresenteerd, omdat FC Twente en PSV de competitie nog […]

The post OFFICEEL: PSV contracteert Joel Drommel appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
OFFICEEL: PSV contracteert Joel Drommel

PSV heeft doelman Joel Drommel definitief overgenomen van FC Twente. Dit hebben beide clubs vandaag bekendgemaakt via hun digitale huis. Hij tekent voor vijf jaar en kost PSV precies 3,5 miljoen euro. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Drommel is vandaag zonder al te veel toeters en bellen gepresenteerd, omdat FC Twente en PSV de competitie nog […]

The post OFFICEEL: PSV contracteert Joel Drommel appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!