Roma-verdediger overvallen na duel met Ajax

Slecht nieuws voor Roma-verdediger Chris Smalling. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn drie gewapende overvallers diens huis binnen geweest. Smalling en zijn gezin lagen te slapen op het moment dat de inbraak plaatsvond. De verdediger van AS Roma, die niet in actie kwam tegen Ajax, werd gedwongen om de kluis te openen. De inbrekers zouden […]

The post Roma-verdediger overvallen na duel met Ajax appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Roma-verdediger overvallen na duel met Ajax

Slecht nieuws voor Roma-verdediger Chris Smalling. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn drie gewapende overvallers diens huis binnen geweest. Smalling en zijn gezin lagen te slapen op het moment dat de inbraak plaatsvond. De verdediger van AS Roma, die niet in actie kwam tegen Ajax, werd gedwongen om de kluis te openen. De inbrekers zouden […]

The post Roma-verdediger overvallen na duel met Ajax appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!