Neymar tekent nieuw contract bij PSG tot 2026

Volgens het Franse medium L’Equipe zal Neymar een nieuw contract gaan ondertekenen bij Paris Saint-Germain tot medio 2026. Ze hoopte al langer Neymar te kunnen verleiden tot een langer verblijf, maar een vertrek behoorde ook tot de mogelijkheden. Onder meer een terugkeer bij FC Barcelona leek een serieuze optie te zijn voor de Braziliaan. Toch […]

The post Neymar tekent nieuw contract bij PSG tot 2026 appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Neymar tekent nieuw contract bij PSG tot 2026

Volgens het Franse medium L’Equipe zal Neymar een nieuw contract gaan ondertekenen bij Paris Saint-Germain tot medio 2026. Ze hoopte al langer Neymar te kunnen verleiden tot een langer verblijf, maar een vertrek behoorde ook tot de mogelijkheden. Onder meer een terugkeer bij FC Barcelona leek een serieuze optie te zijn voor de Braziliaan. Toch […]

The post Neymar tekent nieuw contract bij PSG tot 2026 appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!