Nu ook Ajax-cafe getroffen door vuurwerkbom

Vannacht is er een vuurwerkbom afgegaan bij een Ajax-cafe in Amsterdam. Daarbij raakte het pand van café Vak West, een plek die populair is onder de achterban van Ajax, beschadigd. Eerder in de week werden twee supporterscafés van Feyenoord getroffen door vuurwerkbommen. De politie Amsterdam meldt dat de explosie in de Balboastraat vrijdagavond rond 23.45 […]

The post Nu ook Ajax-cafe getroffen door vuurwerkbom appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nu ook Ajax-cafe getroffen door vuurwerkbom

Vannacht is er een vuurwerkbom afgegaan bij een Ajax-cafe in Amsterdam. Daarbij raakte het pand van café Vak West, een plek die populair is onder de achterban van Ajax, beschadigd. Eerder in de week werden twee supporterscafés van Feyenoord getroffen door vuurwerkbommen. De politie Amsterdam meldt dat de explosie in de Balboastraat vrijdagavond rond 23.45 […]

The post Nu ook Ajax-cafe getroffen door vuurwerkbom appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!