Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘AZ wil Maduka Okoye halen als vervanger van Bizot’

Sparta-doelman Maduka Okoye moet de vervanger worden van Marco Bizot bij AZ. Dit weet de Telegraaf te melden. De 21-jarige doelman van Sparta Rotterdam geldt in Alkmaar als de gedroomde opvolger van Bizot, die dichtbij een transfer naar Olympiakos is. Okoye ligt tot medio 2022 vast bij Sparta, dus zal AZ een afkoopsom moeten betalen.

The post ‘AZ wil Maduka Okoye halen als vervanger van Bizot’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘AZ wil Maduka Okoye halen als vervanger van Bizot’

Sparta-doelman Maduka Okoye moet de vervanger worden van Marco Bizot bij AZ. Dit weet de Telegraaf te melden. De 21-jarige doelman van Sparta Rotterdam geldt in Alkmaar als de gedroomde opvolger van Bizot, die dichtbij een transfer naar Olympiakos is. Okoye ligt tot medio 2022 vast bij Sparta, dus zal AZ een afkoopsom moeten betalen.

The post ‘AZ wil Maduka Okoye halen als vervanger van Bizot’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *