Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wesley Sneijder adviseert de KNVB: ‘Neem Antonio Conte’

Wesley Sneijder vindt dat de KNVB niet in zee moet gaan met een Nederlandse coach. Hij ziet namelijk geen geschikte kandidaat. “Er blijft in Nederland heel weinig over, want iedereen bedankt voor de eer heb ik het idee”, zei Sneijder in gesprek met de NOS. “Ik zou het wel aandurven met een buitenlander. Dan moet […]

The post Wesley Sneijder adviseert de KNVB: ‘Neem Antonio Conte’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wesley Sneijder adviseert de KNVB: ‘Neem Antonio Conte’

Wesley Sneijder vindt dat de KNVB niet in zee moet gaan met een Nederlandse coach. Hij ziet namelijk geen geschikte kandidaat. “Er blijft in Nederland heel weinig over, want iedereen bedankt voor de eer heb ik het idee”, zei Sneijder in gesprek met de NOS. “Ik zou het wel aandurven met een buitenlander. Dan moet […]

The post Wesley Sneijder adviseert de KNVB: ‘Neem Antonio Conte’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *