Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ajax maakt thuistenue voor het komende seizoen kenbaar

Ajax heeft vanmorgen het nieuwe thuistenue gepresenteerd waar ze het aankomend seizoen mee gaan voetballen. De club uit Amsterdam kiest het komende seizoen voor een klassiek tenue mét daarop het oude Ajax-logo. Het historische logo van Ajax zal het aankomende seizoen op het thuistenue te zien zijn. De club heeft hiervoor gekozen omdat de supporters […]

The post Ajax maakt thuistenue voor het komende seizoen kenbaar appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ajax maakt thuistenue voor het komende seizoen kenbaar

Ajax heeft vanmorgen het nieuwe thuistenue gepresenteerd waar ze het aankomend seizoen mee gaan voetballen. De club uit Amsterdam kiest het komende seizoen voor een klassiek tenue mét daarop het oude Ajax-logo. Het historische logo van Ajax zal het aankomende seizoen op het thuistenue te zien zijn. De club heeft hiervoor gekozen omdat de supporters […]

The post Ajax maakt thuistenue voor het komende seizoen kenbaar appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *