Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Arne Slot: ‘Zonder Steven Berghuis hebben we wel iets extra’s nodig’

Arne Slot de nieuwe trainer van Feyenoord weet nu definitief dat hij zonder Steven Berghuis moet gaan werken. Het vertrek van Berghuis is lastig op te vangen, beseft Slot. Een gelijkwaardige vervanger halen lijkt met het budget van Feyenoord zelfs onmogelijk. Berghuis maakte de afgelopen jaren vaak het verschil bij Feyenoord. In 199 wedstrijden maakte […]

The post Arne Slot: ‘Zonder Steven Berghuis hebben we wel iets extra’s nodig’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arne Slot: ‘Zonder Steven Berghuis hebben we wel iets extra’s nodig’

Arne Slot de nieuwe trainer van Feyenoord weet nu definitief dat hij zonder Steven Berghuis moet gaan werken. Het vertrek van Berghuis is lastig op te vangen, beseft Slot. Een gelijkwaardige vervanger halen lijkt met het budget van Feyenoord zelfs onmogelijk. Berghuis maakte de afgelopen jaren vaak het verschil bij Feyenoord. In 199 wedstrijden maakte […]

The post Arne Slot: ‘Zonder Steven Berghuis hebben we wel iets extra’s nodig’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *