Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Dusan Tadic zet zijn krabbel onder nieuw megacontract bij Ajax

Dusan Tadic gaat zijn contract bij Ajax verlengen. Met dit nieuws pakt Voetbal International uit. De Amsterdammers belonen de Servische aanvoerder voor zijn ‘inzet, kwaliteit en loyaliteit’. Tadic lag al tot medio 2026 vast in de Johan Cruijff Arena, waarvan minimaal tot 2023 als speler en vervolgens in een andere functie. Daar komt nu een […]

The post Dusan Tadic zet zijn krabbel onder nieuw megacontract bij Ajax appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dusan Tadic zet zijn krabbel onder nieuw megacontract bij Ajax

Dusan Tadic gaat zijn contract bij Ajax verlengen. Met dit nieuws pakt Voetbal International uit. De Amsterdammers belonen de Servische aanvoerder voor zijn ‘inzet, kwaliteit en loyaliteit’. Tadic lag al tot medio 2026 vast in de Johan Cruijff Arena, waarvan minimaal tot 2023 als speler en vervolgens in een andere functie. Daar komt nu een […]

The post Dusan Tadic zet zijn krabbel onder nieuw megacontract bij Ajax appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *