Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Ajax profiteert mee van transfersom Donyell Malen’

De kans is groot dat Donyell Malen deze zomer de overstap maakt naar Borussia Dortmund. Er moet alleen nog een akkoord worden bereikt over de transfersom voor de jonge aanvaller. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Duitse club wil snel zaken doen met PSV, dat hoog in de boom zit en zijn kans schoon ziet […]

The post ‘Ajax profiteert mee van transfersom Donyell Malen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax profiteert mee van transfersom Donyell Malen’

De kans is groot dat Donyell Malen deze zomer de overstap maakt naar Borussia Dortmund. Er moet alleen nog een akkoord worden bereikt over de transfersom voor de jonge aanvaller. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Duitse club wil snel zaken doen met PSV, dat hoog in de boom zit en zijn kans schoon ziet […]

The post ‘Ajax profiteert mee van transfersom Donyell Malen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax profiteert mee van transfersom Donyell Malen’

De kans is groot dat Donyell Malen deze zomer de overstap maakt naar Borussia Dortmund. Er moet alleen nog een akkoord worden bereikt over de transfersom voor de jonge aanvaller. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Duitse club wil snel zaken doen met PSV, dat hoog in de boom zit en zijn kans schoon ziet […]

The post ‘Ajax profiteert mee van transfersom Donyell Malen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *