Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Lutsharel Geertruida wilde hoogste salaris hebben bij Feyenoord’

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn er niet uitgekomen over een nieuw contract. En dit komt omdat de speler een absoluut megasalaris wil gaan opstrijken. Dit weet het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt te melden. De verbintenis van Geertruida loopt in de zomer van 2022 af en dus was er Feyenoord veel aan gelegen om te verlengen. […]

The post ‘Lutsharel Geertruida wilde hoogste salaris hebben bij Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Lutsharel Geertruida wilde hoogste salaris hebben bij Feyenoord’

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn er niet uitgekomen over een nieuw contract. En dit komt omdat de speler een absoluut megasalaris wil gaan opstrijken. Dit weet het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt te melden. De verbintenis van Geertruida loopt in de zomer van 2022 af en dus was er Feyenoord veel aan gelegen om te verlengen. […]

The post ‘Lutsharel Geertruida wilde hoogste salaris hebben bij Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *