Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Napoli toont interesse in Mohamed Ihattaren’

Het Italiaanse Napoli heeft belangstelling getoond in Mohamed Ihattaren. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Ihattaren werkt voorlopig een individueel programma af op de Herdgang: PSV heeft de negentienjarige spelmaker vanwege ‘niet nagekomen afspraken’ uit de selectie gezet. Het Eindhovens Dagblad komt maandag met meer details. ‘Ihattaren heeft volgens betrokkenen geen prettige invloed op […]

The post ‘Napoli toont interesse in Mohamed Ihattaren’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Napoli toont interesse in Mohamed Ihattaren’

Het Italiaanse Napoli heeft belangstelling getoond in Mohamed Ihattaren. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Ihattaren werkt voorlopig een individueel programma af op de Herdgang: PSV heeft de negentienjarige spelmaker vanwege ‘niet nagekomen afspraken’ uit de selectie gezet. Het Eindhovens Dagblad komt maandag met meer details. ‘Ihattaren heeft volgens betrokkenen geen prettige invloed op […]

The post ‘Napoli toont interesse in Mohamed Ihattaren’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *