Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador (1-1)

Het Nederlands elftal heeft vandaag teleurgesteld op het WK in Qatar. In de tweede groepswedstrijd tegen Ecuador kwam Oranje niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Nederland schoot uit de startblokken en kwam al snel op voorsprong. Cody Gakpo schoot de bal fraai achter de doelman van Ecuador. Dit was tevens één van de weinige hoogtepunten in het duel. Vlak voor rust leek Ecuador langszij te komen maar deze werd afgekeurd door de scheidsrechter.

Na rust was het Ecuador die het beste van het spel maakte. En uiteindelijk werd het gelijk door goalgetter Enner Valencia. Daarna waren ze nog dichtbij de voorsprong met een bal tegen de onderkant van de lat. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd…..

The post VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador (1-1) appeared first on "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *